Vizite Pastorale

Dată: 20 iulie 2019


„Viu este Domnul, Dumnezeul puterilor, Dumnezeul lui Israel, în fața Căruia stau eu” (3 Regi 17, 1). 

Sâmbătă, 20 iulie, la solemnitatea sărbătoririi Sfântului Proroc Ilie Tezviteanul, părintele Ioan Fărcaş, protopopul de Târgu Mureş şi Râciu, a fost în vizită pastorală în Parohia Sângeorgiu de Mureş. 

La Sfânta Liturghie a participat şi părintele Ovidiu Comes, care de aproximativ patru ani a păstorit această comunitate. 

După citirea Sfintei Evanghelii, părintele a rostit un cuvânt de învățătură îndemnându-i pe credincioși la credinţa în Dumnezeu şi rugăciune fierbinte. Asemenea Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul, omul lui Dumnezeu, mare Prooroc al Celui Preaînalt, să fie neclintiți în credința lor în Domnul Dumnezeu Cel adevărat și viu, în faţa căruia stăm şi noi, asemenea profetului Ilie care va fi susţinătorul nostru în lucrarea de costrucţie a noii bisericii.

Comunitatea parohială Sângeorgiu de Mureş aşteaptă de mulţi ani începerea lucrărilor de construcţie pentru noua biserică. Locașul bisericii este locul sfințit în care omul intră și se roagă spre a-și sfinții propria viață și spre a descoperi tainele cele cerești.

Fie ca rugăciunile înălțate cerului să ne aducă putere şi har în edificarea noii biserici.

Mulțumim Lui Dumnezeu pentru această zi binecuvântată!