Vizite Pastorale

Dată: 30 iunie 2019 


„Şi a străbătut Isus toată Galileea, învăţând în sinagogile lor şi propovăduind Evanghelia împărăţiei şi tămăduind toată boala şi toată neputinţa în popor.” Matei 4, 22-23 

În duminica a II-a după Rusalii, 30 iunie 2019, părintele Ioan Fărcaş, protopop de Tg Mureş, a făcut o vizită pastorală în Parohia Tg Mureş III. 

Programul vizitei a inclus celebrarea Sfintei Liturghii, întâlnirea cu consiliul parohial şi comunitatea de credincioşi, analiza activitații parohiei, proiecte şi soluţii pentru viitor.

Activitatea pastorală este condusă de  către părintele paroh Ovidiu Comes, care a adus un cuvânt de mulţumire părintelui protopop Ioan Fărcaş pentru prezenţa şi cuvântul de învăţătură.

Părintele protopop a fost primit cu bucurie de întreaga comunitate şi au rememorat începutul ministerului său sacerdotal ca preot vicar în această parohie. A mulţumit credincioşilor pentru participarea la Sf Liturghie şi şi-a exprimat speranţa că Parohia „Regina Sfântului Rozar” va continua să fie o comunitate vie în cadrul marii familii a Protopopiatului Tg Mureş.

Mulţumim lui Dumnezeu şi Sfintei Fecioare Maria, Regina Sfântului Rozar, pentru momentele pline de har petrecute împreună.