Duminică 16 Mai 2021

În Duminica a III-a după Paști, 16 mai 2021, a avut loc la sediul Protopopiatului Târgu Mureş, din Piața Cardinal Iuliu Hossu, întâlnirea AGRU Târgu Mureş.

Pentru diversificarea și îmbogățirea activității Asociației, au fost făcute demersuri în vederea reorganizării la nivel de Protopopiat, astfel AGRU Târgu Mureş a obținut, de curând, personalitate juridică.

Întâlnirea a avut ca scop discutarea obiectivelor și proiectelor pe care ni le propunem, înțelegând misiunea pe care laicii o au în Biserică.

Suntem încrezători că împreună, prin implicarea laicilor de toate vârstele, alături de preoți şi cu ajutorul providenței divine, vom reuşi să le împlinim.

Implorăm de la Spiritul Sfânt  darurile sale, pentru ca activităţile şi alegerile pe care le realizăm să fie spre gloria lui Dumnezeu!

Duminică 24 Noiembrie 2019

În după-amiaza zilei de Duminică, 24 noiembrie 2019, la sediul Protopopiatului Greco-Catolic din Târgu Mureş s-au desfășurat lucrările Adunării Generale ale Asociației Generale a Românilor Uniţi Greco-Catolici-AGRU din Protopopiatele Târgu Mureş-Râciu.

Lucrările au fost deschise de preot protopop Ioan Fărcaş, cu rugăciunea „Împărate ceresc” și cuvântul de bun venit, adresat membrilor din parohiile celor două protopopiate.

Pe ordinea de zi s-au aflat următoarele puncte:

  • Activităţile AGRU din ultimii ani
  • Alegerea membrilor Consiliului Director AGRU Protopopial Târgu Mureş-Râciu.
  • Stabilirea delegației la Adunarea Generală Naţională a AGRU de la Blaj, din perioada 29-30 noiembrie 2019.

A fost un bun prilej de comuniune şi împărtăşire a experienţelor acumulate pe parcursul activităţilor desfăşurate, în slujba Bisericii.

Vă invităm să participaţi la activităţile acestei Asociaţii, într-un număr cât mai mare pentru a cunoaşte şi a transmite mai departe valorile Bisericii noastre.

Mulţumim lui Dumnezeu şi Sfintei Fecioare Maria pentru această întâlnire.